SponsorMatch - The match-making marketplace for sponsorships!

Menu
Verified
Deurne Beleeft

Deurne Beleeft

Start: 01/06/2019 at 13:00
End: 02/06/2019 at 23:59

 • All ages
 • 30000 Visitors
 • Sport events
 • Cycling
 • Age: 7 - 77
 • Free entrance
 • Public event
 • 50% - 50%
Deurne Beleeft

Description:

11 jaar geleden ontstond ‘De Profronde van Deurne’, een wielerwedstrijd met profs achter derny’s in de wijk Kerkeveld. Mede dankzij een excellent deelnemersveld, een prima organisatie, een uitstekende hospitality, en een gegarandeerde sponsorreturn, bouwde de organisatie een gerenommeerde reputatie op. Voor de nieuwe uitgave op zaterdag 1 en zondag 2 juni 2019 zetten wij, mede dankzij u, deze ijzersterke traditie verder.

Share on:
 1. You are here:
 2. Opportunities
 3. Deurne Beleeft
Check out the sponsorpacks!

Met de beste service in een exclusief kader, met een warm hart voor de koers en voor koersmindende partners.

We doen dit met de beste service in een exclusief kader en met een warm hart voor de koers en voor partners die koersminded zijn. Enkele jaren geleden besloten we om aan dit gebeuren nieuwe zaken toe te voegen om een nog breder publiek aan te trekken! 

We overtuigen u graag om samen met ons een positieve boost te geven aan het District Deurne. Het innovatieve concept “Deurne Beleeft” verder uitwerken en ons doelpubliek op een positieve manier laten groeien, is alvast onze grootste uitdaging. Ons team heeft een sterke sociale en sportieve ingesteldheid en heeft duidelijke doelstellingen voor ogen. Zoals u een grote impact zal hebben op onze groei, zullen wij dit ook doen weerspiegelen. Een totaalevent voor een zeer breed publiek is de toekomst van “Deurne Beleeft”! De ervaring leert ons dat steeds meer media hier nadrukkelijk op inspelen, zowel in sportieve als in publiciteitsboodschappen. We hopen u een betere kijk te geven op “Deurne Beleeft” en “De Loyaerts Bouwmaterialen Profronde”. 

Al dit moois vindt plaats rond de vernieuwde Bosuil site om u en in een subliem kader nog beter te kunnen ontvangen.Enkele jaren geleden werd er besloten om enkele nieuwe sub-events toe te voegen om een nog breder publiek aan te trekken! In 2015 is “Deurne Beleeft” ontstaan en ondertussen is de Profronde uitgegroeid naar een tweedaags event, met voor elk wat wils. Smaakvol Deurne, Deurne beleeft 10 Miles, Deurne Swingt & Zingt, Life style Deurne. Tevens zal Deurne Swingt & zingt opgesmukt worden met enkele top optredens. Dit alles vind plaats rond de vernieuwde Bosuil om U in een subliem kader te kunnen ontvangen. 

Wij hopen U alvast te mogen ontvangen op deze topdagen en wensen u als toekomstige sponsor van harte welkom!

Zaterdag 1 juni 2019

 • Smaakvol Deurne & Lifestyle
 • Obstakelrun
 • Gezins- & kidsnamiddag
 • Deurne Swingt & Zingt
 • Afterparty met DJ’s

Zondag 2 juni 2019

 • Rommelmarkt
 • Smaakvol Deurne & Lifestyle
 • Bedrijvenkoers
 • Gezins- & kidsnamiddag
 • Loyaerts Bouwmaterialen Profronde Van Deurne

Smaakvol Deurne

In samenwerking met verscheidene horecazaken, ondernemers uit Deurne en omgeving, kan u genieten van een tweedaagse verwennerij van uw smaakpapillen. Retro streetfood wagens en gastronomie en niet te vergeten cocktail - , wijn - en bierbar, zijn aanwezig! Er is voor ieder wat wils. Iedereen onderscheidt zich met een eigen karakter en stijl.

Obstakelrun

Tijdens “Deurne Beleeft” vindt een unieke loopwedstrijd plaats op een parcours dat een stedelijke en een natuurlijke omgeving combineert. De omgeving van het Bosuil-stadion is hier de ideale locatie voor, waar we met de Bremweide over een mooi stukje natuur beschikken. Is Obstakelrun te veel? Geen probleem! Elke ronde bestaat uit 4km, dus u kan alvast na elke ronde zien of er nog een extra ronde bij kan. Met deze wedstrijd willen we bovendien diverse goede doelen ondersteunen. We voorzien ook een gratis

Deurne swingt & zingt

Gezellig samen bekende liedjes zingen! Zangtalent is absoluut niet nodig. Deelnemers worden voorzien van heel bekende songteksten en het geheel wordt ondersteund met diverse liveoptredens.

Lifestyle Deurne

In samenwerking met enkele handelaars, ondernemers uit Deurne, presenteren we een uitgebreide waaier van de betere handel in Deurne. Het District Deurne heeft meer in zijn marge dan velen nog kunnen bedenken. Op deze unieke locatie zal u dit alvast zelf kunnen vaststellen!

Bedrijvenkoers

De 4 renners van uw bedrijf starten samen met alle deelnemende bedrijven over een wedstrijd van 1x 25 km. Vervolgens worden de behaalde plaatsen van het team samengeteld en het team met de minste punten wint de bedrijvenkoers. Ondanks het mooie deelnemersveld, geldt hier de Olympische gedachte: “Deelnemen is belangrijker dan winnen!”

Loyaerts Bouwmaterialen profronde van Deurne

Profrenners achter Derny’s met een palmares van de winnaars van de vorige edities dat behoorlijk tot de verbeelding spreekt: o.a. Sven Nys, Thomas De Gendt, Philippo Pozzato, Niki Terpstra, Wout Van Aert en in onze vorige editie Zdenek Stybar. Dit soort toppers zorgen ook in 2019 voor een memorabele wedstrijd van topniveau. Met ervaren speaker Erwin Van Der Sande mist u geen enkele demarrage, opgave of lekke band. Na de wedstrijd kan u als sponsor een selfie nemen met uw favoriete renner!

Social media

The full address / location of this opportunity:Oude Bosuilbaan 54, 2100 Antwerpen ,

DWS

DWS
De VZW DWS (Deurne Wieler Spurters) is de organisator van het jaarlijkse Deurnse Wielerfeest dat telkens plaatsvindt in juni in ht district Deurne van Antwerpen.

Find out more about this organiser .

Contact the organiser

You have to be logged in to contact the organiser. Login here .

Last reviewed on 21/02/2019 by Dirk Ongenae

Share on:

Sponsor out of sympathy

The sponsorproject has passed. Donating a gift is not possible anymore.

Available sponsorpacks

The sponsorproject has passed. Buying the sponsorpacks is not possible anymore, but you can still take a look at their contents..

Read our tips & tricks about sponsorships

Visit our knowledge center blog

Contact us

Address: SponsorMatch BVBA, Leliestraat 1, 9552 Borsbeke, Belgium

Phone nr.: +32 498 61 20 41

Email: info@sponsormatch.eu

Company & V.A.T. nr.: BE0661.741.720

Find us on:

About SponsorMatch

SponsorMatch is a match-making marketplace for all sponsorships. We value each sponsorship project and think that every project or event deserves to find the right sponsors. SponsorMatch is designed to make it easier for organisers and sponsorship project owners to sell their sponsor packages online by using social media. It’s also a gateway that provides the right tools to make the sponsorship selling proces easier and faster. These tools facilitate the project owners to manage their sponsor packages, related contracts and invoices. Sponsors can easily search and filter for events and projects based on their target group interests. Read more..

© 2015 - 2018. All rights reserved by SponsorMatch