SponsorMatch - The match-making marketplace for sponsorships!

Menu
Verified
De Smaak te Pakken op RTL4

De Smaak te Pakken op RTL4

 • All ages
 • 200000 Visitors
 • Audio visual projects
 • TV-program/production
 • Age: 16 - 54
 • Paid entrance
 • Public event
 • 50% - 50%
De Smaak te Pakken op RTL4

Description:

Wij produceren het eet- en reisprogramma "De smaak te pakken" voor RTL. Hiervoor zijn we op zoek naar enthousiaste sponsors die deel willen uitmaken van de Nederlandse televisie!

Share on:
 1. You are here:
 2. Opportunities
 3. De Smaak te Pakken op RTL4
Check out the sponsorpacks!
This sponsorproject accepts gifts of minimal 25 EUR and maximal 2500 EUR next to the sponsorpacks listed below.

De Smaak te Pakken op RTL 4


TV Productions is verantwoordelijk voor het produceren van het programma "De smaak te pakken" voor RTL-4. De thema van "De smaak te pakken" is -de stad-, wij sturen twee enthousiaste presentatrices, Louisa en Marieke, op pad door een stad in Nederland. Hun doel is het verkennen van deze stad. Ze gaan op musea bezoek, deelnemen aan sportieve en culturele activiteiten en natuurlijk heel veel eten! Dit wordt de eerste food- en travelprogramma van onze eigen Hollandse bodem!

Voor elke aflevering wordt een uniek script geschreven voor de invulling van het programma. Ons doel is het maken van leuke televisie, waar wij zelf ook het liefst naar kijken. We zijn jong en gedreven en weten waar we heen willen met ons concept. Wij hebben het vertrouwen van RTL gekregen en de eerste twee afleveringen zijn al gereserveerd. De eerste zal op zondag 14 april 16:30 uitgezonden worden op RTL-4. U kunt hierbij uitgaan van circa 150.000 kijkers. Lijkt het je leuk om met je bedrijfsnaam of logo op TV te komen? Dan kunnen we wellicht wat voor elkaar betekenen.

Uitzenddata:

vanaf zondag 14 april 2019, 16.30 uur op RTL 4

herhaling: vanaf zaterdag 8 december 2018 op RTL 4


Social media

The full address / location of this opportunity:

TV Productions NL

TV Productions NL

De Smaak te Pakken op RTL 4


TV Productions is verantwoordelijk voor het produceren van het programma "De smaak te pakken" voor RTL-4. De thema van "De smaak te pakken" is -de stad-, wij sturen twee enthousiaste presentatrices, Louisa en Marieke, op pad door een stad in Nederland. Hun doel is het verkennen van deze stad. Ze gaan op musea bezoek, sightseeing doen, deelnemen aan sportieve activiteiten en natuurlijk eten! Dit wordt de eerste eet- en reisprogramma van onze eigen Hollandse bodem!

Voor elke aflevering wordt een uniek script geschreven voor de invulling van het programma. Ons doel is het maken van leuke televisie, waar wij het liefst ook naar kijken. We zijn jong en gedreven en weten waar we heen willen met ons concept. Wij hebben het vertrouwen van RTL gekregen en zij hebben voor ons al de eerste twee afleveringen al gereserveerd!

Uitzenddata:

vanaf zondag 14 april 2019, 16.30 uur op RTL 4

herhaling: Zaterdag 20 april 2019 11:30 op RTL 4

Find out more about this organiser .

Contact the organiser

You have to be logged in to contact the organiser. Login here .

Last reviewed on 06/03/2019 by Donny Singh

Share on:

Read our tips & tricks about sponsorships

Visit our knowledge center blog

Contact us

Address: SponsorMatch BVBA, Leliestraat 1, 9552 Borsbeke, Belgium

Phone nr.: +32 498 61 20 41

Email: info@sponsormatch.eu

Company & V.A.T. nr.: BE0661.741.720

Find us on:

About SponsorMatch

SponsorMatch is a match-making marketplace for all sponsorships. We value each sponsorship project and think that every project or event deserves to find the right sponsors. SponsorMatch is designed to make it easier for organisers and sponsorship project owners to sell their sponsor packages online by using social media. It’s also a gateway that provides the right tools to make the sponsorship selling proces easier and faster. These tools facilitate the project owners to manage their sponsor packages, related contracts and invoices. Sponsors can easily search and filter for events and projects based on their target group interests. Read more..

© 2015 - 2018. All rights reserved by SponsorMatch