SponsorMatch - The match-making marketplace for sponsorships!

Menu
Verified
Digitaal Advertising & Sponsoring netwerk in sportclubs

Digitaal Advertising & Sponsoring netwerk in sportclubs

Start: 01/08/2019 at 08:30
End: 01/01/2020 at 08:30

 • All ages
 • 1000000 Visitors
 • Sport teams / indivial sports
 • Soccer
 • Age: 0 - 100
 • Paid entrance
 • Public event
 • 50% - 50%
Digitaal Advertising & Sponsoring netwerk in sportclubs

Description:

Expo Sport Media werkt aan een roll-out van digitale schermen in sportclubs welke gebruikt worden voor zowel sponsoring als advertising. Heeft u interesse om in te tekenen op zo'n publiciteitscampagne via intussen al meer dan 50 aangesloten sportclubs?

Share on:
 1. You are here:
 2. Opportunities
 3. Digitaal Advertising & Sponsoring netwerk in sportclubs
Check out the sponsorpacks!

Wat doen we?

Expo sport media plaatst schermopstellingen in de directe omgeving van Sportclubs en sportverenigingen, kortom waar fans, supporters en spelers samenkomen. Op die manier bereiken zij niet alleen 15.000 spelers, maar ook hun supporters en familieleden, fans en bestuursleden. Deze sportcommunity groeit dan ook nog dagelijks aan! De Eerste 50 clubs en ca. 250 displays zijn een feit, maar er volgen er ongetwijfeld nog veel meer!

Expo Sport Media heeft nl. samen met LG een scherm ontwikkeld met ideale eigenschappen voor sportclubs en sportverenigingen.  Dit aan zeer budgetvriendelijke prijzen voor deze clubs.  De schermen worden aangestuurd door een zeer eenvoudig te bedienen professioneel cloud platform.  We bieden dit alles aan onder een driejarige leasing.  Via deze formule zijn hun maandelijkse kosten lager dan hun extra inkomsten.  Tevens zorgt Expo Sport Media ook voor extra inkomsten door het nationale programma.

Digital Signage of DOoH (Digital Out of Home), ook wel narrowcasting genoemd, is het communicatiemedium voor zowel binnen- als buitenopstelling met dynamische informatie op alle soorten en formaten beeldschermen binnen deze clubs.

Deze schermopstellingen zijn voorzien van beacons. Beacons zijn digitale apparaten die signalen uitzenden naar hun omgeving via bluetooth. Afhankelijk van het protocol zenden deze een ID, een URL en een healthstatus van de beacon.

Hoe groot en effectief is je bereik als sponsor momenteel in sportclubs met synchrone digitale schermen in het clublokaal? Verhoog uw visibiliteit in deze doelgroep met Expo Sport Media!


Club met een grote "C"

Met de Expo Sport Media schermen krijgen sportclubs je een opwaardering van de communicatie binnen hun club en een opwaardering van hun inkomsten aan publiciteit.  Zo liggen de mogelijkheden van een grote club in het bereik van een lokale club.

Meer reclame inkomsten

Met digitale reclame kan je als sponsor of partner van al deze clubs tijdsgebonden boodschappen doorgeven aan hun fans, supporters, spelers, een opendeurdag, een promotie, …  De clubs geven op die manier sponsors wat ze nodig hebben.

Lokaal en nationaal

Naast de lokale en regionale sponsoring biedt Expo Sport Media u tevens ook de mogelijkheid om in te stappen in het nationale sponsorprogramma welke uiteraard voor nog meer inkomsten zorgt voor deze sportclubs.

Wat zit er in voor u als sponsor?

 • Publiciteit via een breed netwerk van schermen bij talloze voetbalclubs
 • 100% gegarandeerde visibiliteit van uw publiciteit op maat
 • Expo Sport Media investeert in de media player voor clubs
 • Expo Sport Media verdeelt de publiciteit in uw regio of club naar keuze (of nationaal) 
 • Inkomsten via publiciteit worden omgezet naar sponsoring voor de sportclubs
 • Exclusiviteitszones van toepassing
 • Expo Sport Media beheert de programmatie voor u
Meer info nodig? Contacteer Gregory van Expo Sport Media voor een voorstel op maat of selecteer één van de sponsorpacks hier aangeboden op SponsorMatch!

Social media

Expo Sport Media

Expo Sport Media
Het eerste netwerk dat sponsoring en advertising bij elkaar brengt.

Find out more about this organiser .

Contact the organiser

You have to be logged in to contact the organiser. Login here .

Last reviewed on 15/01/2019 by Gregory Verdonck

Share on:

Available sponsorpacks

Read our tips & tricks about sponsorships

Visit our knowledge center blog

Contact us

Address: SponsorMatch BVBA, Leliestraat 1, 9552 Borsbeke, Belgium

Phone nr.: +32 498 61 20 41

Email: info@sponsormatch.eu

Company & V.A.T. nr.: BE0661.741.720

Find us on:

About SponsorMatch

SponsorMatch is a match-making marketplace for all sponsorships. We value each sponsorship project and think that every project or event deserves to find the right sponsors. SponsorMatch is designed to make it easier for organisers and sponsorship project owners to sell their sponsor packages online by using social media. It’s also a gateway that provides the right tools to make the sponsorship selling proces easier and faster. These tools facilitate the project owners to manage their sponsor packages, related contracts and invoices. Sponsors can easily search and filter for events and projects based on their target group interests. Read more..

© 2015 - 2018. All rights reserved by SponsorMatch