SponsorMatch - The match-making marketplace for sponsorships!

Menu
Verified
#SociaalsteSchool

#SociaalsteSchool

 • All ages
 • 150000 Visitors
 • Charity events
 • Other
 • Age: 4 - 91
 • Free entrance
 • Public event
 • 50% - 50%
#SociaalsteSchool

Description:

De positieve aspecten van digitale geletterdheid en online interacties, waaronder de verbinding tussen kinderen, het ontdekken van nieuwe interesses en zelfsturend leren leren – komen zelden aan bod. Ja, we denken nog te vaak aan negatieve aspecten met betrekking tot digitale innovatie op de ontwikkeling van onze kinderen. Met deze wedstrijd gaan we op zoek naar scholen die digitale geletterdheid inzetten om inclusie te stimuleren en kinderen te ondersteunen als digitale burgertjes.

Share on:
 1. You are here:
 2. Opportunities
 3. #SociaalsteSchool
Check out the sponsorpacks!

Waarom mee doen?

Kritisch burgerschap, mediawijsheid en digitale geletterdheid gaan hand in hand.

Online attitudes aanleren vòòr kinderen zich begeven in online interacties is essentieel. Een leidraad geven aan jongeren die reeds participeren aan sociale netwerken is de verantwoordelijkheid van iedereen. Dit op een leuke positieve en inclusieve wijze aan bod laten komen is niet aan iedereen gegeven.

Met deze wedstrijd moedigen we scholen aan om ‘uit de doos’ te denken en sociale en digitale vaardigheden positief in te zetten in hun leerplan.  Hoe zorgt jullie digitale gedragscode online en offline voor een cultuur van respect. Welk plan heeft jouw school om een school van de toekomst te worden die leerlingen voorbereidt op Digitaal Burgerschap.

Bezorg ons een digitaal plan en maakt kans op een digitaal  feest of coole prijzen van onze sponsors.

Social media

sCooledu #SociaalsteSchool

sCooledu #SociaalsteSchool

sCooledu in een notendop.

Kritisch burgerschap, mediawijsheid en digitale geletterdheid gaan hand in hand.

 

De positieve aspecten van digitale geletterdheid en online interacties, waaronder de verbinding tussen kinderen, het ontdekken van nieuwe interesses en zelfsturend leren leren komen zelden aan bod.  Ja, we denken nog te vaak aan mogelijk negatieve gevolgen  van digitale innovatie op de ontwikkeling van onze kinderen. sCooledu ondersteunt scholen die digitale geletterdheid inzetten om inclusie te stimuleren en kinderen op te voeden tot sociale digitale burgertjes.

  

Naast de gratis leerlijn en workshops werd ook een sociaal leerplatform voor lager onderwijs ontwikkeld dat kinderen ondersteunt om te leren in de 21ste eeuw. sCool  biedt antwoord op de leerdoelstellingen met betrekking tot mediawijsheid en digitale geletterdheid.

Find out more about this organiser .

Contact the organiser

You have to be logged in to contact the organiser. Login here .

Last reviewed on 09/05/2019 by SponsorMatch

Share on:

Read our tips & tricks about sponsorships

Visit our knowledge center blog

Contact us

Address: SponsorMatch BVBA, Leliestraat 1, 9552 Borsbeke, Belgium

Phone nr.: +32 498 61 20 41

Email: info@sponsormatch.eu

Company & V.A.T. nr.: BE0661.741.720

Find us on:

About SponsorMatch

SponsorMatch is a match-making marketplace for all sponsorships. We value each sponsorship project and think that every project or event deserves to find the right sponsors. SponsorMatch is designed to make it easier for organisers and sponsorship project owners to sell their sponsor packages online by using social media. It’s also a gateway that provides the right tools to make the sponsorship selling proces easier and faster. These tools facilitate the project owners to manage their sponsor packages, related contracts and invoices. Sponsors can easily search and filter for events and projects based on their target group interests. Read more..

© 2015 - 2018. All rights reserved by SponsorMatch